Végre egy kis pihenés....

Végre itt a várva várt pihenés! A sütik minősége leellenőrizve, többször is. És a Karácsonyi menü végigkóstolva. Szintén többször is. Amit az elmúlt hónapban lefaragott rólam 4 kilót a téli, kinti munka, sikerült másfél nap alatt pótolnom. És ma végre leülhettem, és kedvemre kipróbálhattam Laci barátomtól szerzett nagyszerű színes ceruza készletet. Az apropója a rajz témájának, hogy most az ünnep alatt kétszer is sikerült gránátalmát ennem. ma is. és az egyikből kimagzsoláztam az összes magot. Most száradnak, és nemsokára elvetjük, ha nem is mindet, de jó néhányat. Dézsanövényként termeszthető állítólag, és védett, déli oldalon, mint a füge, át is teleltethető a szabadban is. Állítólag... Most majd kipróbáljuk. Nem fotóztam le a gyümölcsöt, inkább megmutatom, milyen lett a gránátalma rajzom.



2 megjegyzés:

  1. Egészen kíváló rajzos is vagy. Az én asztalosom is remekül rajzol, bár már el vannak nehezülve az ujjai - állítólag:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Ha tetszenek a rajzok, és kíváncsi vagy, miket rajzolok még, a Facebookon megtalálod a Papír és ceruza közösséget, ott láthatsz rajzaimat, vagy az adatlapomon az albumaim között is van egy Rajzaim nevű album. :)

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...